Annual General Meeting of Edmonton Charter Chapter (ICF-ECC)

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 08/02/2021
6:30 pm - 8:30 pm

Categories


ICF Edmonton AGM

We invite you to join your fellow members for ICF-ECC’s 2021 Annual General Meeting to help shape the future of your chapter through the annual Board of Directors 

When: Monday, February 8, 2021; @ 6:30 – 8:30 p.m.
Where: Virtual – Zoom webinar, details to be sent closer to the event.
Cost:  FREE!!

Registration Deadline is noon on Monday, February 8, 2021

Chapter Members must log in to book your ticket.

Zoom Details will be sent after registration.

If you have questions about registration, contact our Virtual Assistant, Evelyn, at  403-422-1189 or evelyn.icfedmonton@shaw.ca

 

Agenda

  1. Call to Order – Debra Kasowski, Chairperson (6:30 p.m.)
  2. Comments and Introductions – Sarah Thomas & Debra Kasowski, Past-president President and Chairpersons (6:40 p.m.)
  3. Approval of Agenda
    1. Motion to approve
  4. Review of Previous Annual Meeting Minutes
    1. Motion to approve
  5. Election of Office – Sarah Thomas, Past President (6:50 p.m., 10mins)
    1. Recognition of outgoing officers
    2. Motion to confirm the 2021 ICF ECC Board of Directors effective as of January 1, 2021 (see appendix 1)
  6. Financial Report (7:00 p.m.; 5 mins) – Pauline Melnyk, Director of Finance
    1. Motion to Confirm
  7. Director Reports
    1. Governance Report – Lisa Jackson & Kelly Johnson, Outgoing and Incoming Directors at Large (7:05 p.m.; 15mins)
      1. Motion to approve Bylaws
    2. Director of Programming & Engagement Report  (7:20 p.m.; 10 mins)
      1. Communities of Practice – Lisa Shepert,Volunteer
    3. Membership Report – Charlene Kushner, Director of Membership (7:30 p.m.; 5 mins)
    4. Public Relations / Member Communication / Website Refresh  – Jen Horvath, Director of Public Relations (7:35 p.m.; 5 mins)
    5. Ignite Program Update Program Manager, James Greengrass (7:40 p.m.; 10 mins)5 min break to pause and refresh.  Invitation to stretch and walk around.
  8. Guest Speaker – Sara Smith, the past president of ICF Professional Coaches Global Board. She will share ICF’s Global’s strategic direction, the 2021 priorities, and some of the behind-the-scenes thinking. (7:45 – 8:30 p.m.)

 

Bookings

Bookings are closed for this event.